Däck & Fälgar

Däck, Fälgar och tillbehör - Fråga en oberoende däckexpert

Hos Uppsala Gummiverkstad hittar du både stil och kvalitet!

Uppsala Gummiverkstad har ett stort och välfyllt lager av däck som passar varje bilmodell och alla vägunderlag. Men vi har också ett välsorterat lager av både stål- och lättmetallfälgar att montera på däcken. Hos oss hittar du ett brett urval av snygga och hållbara bilfälgar i olika material, utformning och inpressningsdjup – till lättare fordon som mopeder, personbilar såväl som tyngre fordon som SUV:ar och lätta lastbilar.

Vi har också ett nära samarbete med ledande leverantörer av både däck och fälgar, vilket gör att vi kan garantera högsta kvalitet och hög service till angenäma priser. Vi kan snabbt leverera de fälgar du behöver, när du behöver dem, från vårt eller någon av våra leverantörers lager.

För rätt däck och fälg – Kontakta Uppsala Gummiverkstad

Som landets största oberoende däckexpert kan vi ge en helt oberoende bedömning vad gäller däck och fälgar, och deras kvalitet och egenskaper.

Ta kontakt med oss! Vi har ett välfyllt lager som kan tillgodose alla dina däck- och fälgbehov. Med våra kontakter inom branschen kan vi garanterat skaffa fram precis vad du behöver snabbt och smidigt.

Utöver däck och fälgar erbjuder vi också alla de tillbehör som du kan tänkas behöva. Allt från slangar till vikter och ventiler. Kolla alltid med oss först!


Kontakta Uppsala Gummiverkstad