Däckförvaring (Fullt)

Däckförvaring på däckhotell hos Uppsala Gummiverkstad

Spara tid och utrymme – förvara däcken hos oss.

För att öka livslängden på dina däck är det viktigt att de blir förvarade på rätt sätt. Och under förvaringstiden bör man även utföra visst underhåll för att säkerställa däckets fortsatta kvalitet. Annars finns risken att däcken åldras, och slits ut mycket fortare när de används.

På Uppsala Gummiverkstad tar vi hand om förvaringen åt dig.

Du kan tryggt förvara dina däck i vårt övervakade däckhotell. Våra metoder och rutiner säkerställer att dina däck är i perfekt skick tills du behöver dem.

Förvara dina däck själv - Garantera rätt förvaring

Om du vill garantera en optimal däckförvaring måste du ha tillgång till ett förvaringsutrymme som är torrt, mörkt och svalt. De ska hållas borta från till exempel ljus och värme och gärna vara i ett rum med god ventilation. Man bör även se till att utrymmet är rent, hålla däcken borta från smuts, oljor, olika typer av kemikalier och andra ämnen som kan skada gummit.

Innan man förvarar däcken bör man först tvätta dem noggrant, både för att undvika rost och för att till exempel vägsalt försämrar kvaliteten på gummit. Det är också bra att först fylla på med luft, för om man ser till att ha det maximalt tillåtna lufttrycket i däcken så minskar risken att de deformeras.